Zala túra Katus Attilával

Katus Attila is velünk evezett és bringázott!

Zalakaros egészségturisztikai nagykövete is kipróbálta Zala túránkat, aki nem más, mint Katus Attila, hazánk egyik leghíresebb sportemberre, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok. Ma edzőként tevékenykedik, egyben életmód tanácsadó is és egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy éveken át megszerezett tudását és tapasztalatát átadja az embereknek.

Zala túra Katus Attilával

A Zalakarosi Turisztikai Egyesület és a Fodor Rekreáció által szervezett hétvégi evezés és kerékpározás nagyon jól sikerült. Most is a Kis Balaton Bemutatóháznál találkoztunk, gyors ismerkedés és oktatás után már vízre is szálltunk Zalaapátinál a T4-es kenuval. A túra során sokat beszélgettünk, nevettünk és persze megcsodáltuk a zalai tájat és természeti környezetet.

Az evezés után egészen Zalakarosig kerékpároztunk, út közben megnéztük a fenyvespusztai állatsimogatót is, egy kis frissítővel összekötve. Attila nagyon közvetlen személyiség, elmondta, hogy jól érezte magát a túrán és ajánlani fogja mindenkinek, mert nem csak a testet, hanem a lelket is felfrissíti. Reméljük máskor is ellátogat hozzánk!

Vissza a Hírekhez
Kérjen ajánlatot
Ellenőrző kód
Biztonsági kód