Bemutatkozás

Nagy szeretettel üdvözöllek a Fodros Vízitúra oldalán!

Túravezetőként szeretném, ha megismernél és tudd azt, hogy kivel is fogsz egy felejthetetlen élményt nyújtó programon részt venni.

Fodor Krisztina vagyok,

akinek a legfontosabb, hogy Te, mint vízitúrázó jól érezd magad és bizalmat szavazz nekem!

Gyerekkorom óta a sport szerelmese vagyok, profi versenyzői múlttal és a víz imádatával. Úgy hozta a sors, hogy nem, mint versenyző, hanem mint edző és ma már túravezető bontakozom ki és adhatom át tudásomat, szeretetemet és odaadásomat eme csodás sportnak – a kajak-kenuzásnak.

Elsődleges szempont túráim során, hogy megismertessem a hajók és a víz szeretetét a résztvevőkkel.

Már a kezdeti megbeszélések során lényeges pont, hogy odafigyeljek a kérésekre, hisz a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat! Természetesen túráim összeállítás során mindig figyelek arra, hogy minden korosztály - a gyerekektől a felnőttekig - teljesíteni tudja azt és persze élvezze az együtt töltött időt!

Ma már nem csak vízitúrák szervezésével foglalkozom, hanem táborokat (pl.: karate tábor a legkisebbeknek) és kerékpártúrákat is szervezek, hiszen hol is lehetne a legjobban tekerni, mint a zalai dombság nyújtotta lankákon! A Kis-Balaton természetvédelmi területe, illetve Zalakaros virágos kisvárosa tökéletes helyszín lehet a sport szerelmeseinek.

Várok mindenkit sok szeretettel bármelyik túrámon és garantálom, hogy nem fogtok csalódni!

Kérjen ajánlatot
Ellenőrző kód
Biztonsági kód