TV2 Poggyász forgatás

Nálunk forgatott a TV2 Poggyász csapata

A turisztikai magazin hétről-hétre valami új ötletet, kirándulási lehetőséget mutat be az érdeklődőknek, tippeket ad hol töltsék el tartalmasan szabadidejüket, milyen programokkal színesítsék meg a hétvégéiket. A műsor segítségével felfedezhetik hazánk látnivalóit, természeti csodáit, gasztronómiáját, kultúráját, sőt akár megismerkedhetnek olyan helyekkel is, ahol az aktív kikapcsolódás részesei lehetnek.

TV2 Poggyász forgatás

Ehhez kapcsolódunk mi is, hiszen a vízitúrázás garantált élményt nyújt!

Schneider Péter műsorvezetővel a Kis Balaton Bemutatóháznál találkoztunk, majd egy rövid bemutatkozást követően, hogy kik is vagyunk, honnan indultunk és mik a céljaink, elindultunk az indulási ponthoz, hogy kezdetét vehesse a különleges vízitúránk. 

Szerencsénkre az idő is nekünk kedvezett, így vízre szállást követően már el is merülhettünk a zalai táj szépségében, az erdők, szőlősök, lankás dombok gyönyörű látványában. Nem is tagadhatjuk, hogy hazánk egyik természeti csodáját ilyen formában megismerni egy kincs. A túrát követően kerékpárra pattantunk és elindultunk Zalakarosra, hogy megismerjük virágos kisvárosunkat, nem is tagadhatjuk, de gyönyörű helyen élünk.

Reméljük kellemes élménnyel távoztak tőlünk túrázóink!

Vissza a Hírekhez
Kérjen ajánlatot
Ellenőrző kód
Biztonsági kód