Vízitúráink

Kenuzás a Zala folyón

Időpontok:
2017. 05. 01. - 2017. 10. 31.

Zala túra

Evezzünk együtt a festői szépségű Zala folyón! A félnapos túra során bárki megismerkedhet a vízi túrák csodálatos és magával ragadó világával. Egy biztos, ha egyszer kipróbálod, még többet szeretnél belőle!

Leginkább azoknak ajánljuk, akik a Balaton nyugati részén, vagy éppen Zalakaroson nyaralnak és szeretnék összekötni a pihenést egy kis kalanddal.

Kenuzás a Zala folyón

Vízitúra a Marcal folyón

Időpontok:
2017. 05. 10. - 2017. 10. 31.

Marcal túra

Gyere velünk vízitúrázni! Tökéletes kikapcsolódás az aktív pihenés kedvelőinek, nem kell, hogy profi legyél, bőven elég egy jó csapat és a hangulat garantált!

Segít kizökkenteni a hétköznapokból, vadregényes tájakat ismerhetünk meg, gyönyörködhetünk a természet csodáiban. A napfény, víz, friss levegő és az elbűvölő táj mind-mind hozzájárul a vízitúrák varázsához!

Vízitúra a Marcal folyón

Mosoni- Duna túra

Időpontok:
2017. 05. 10. - 2017. 10. 31.

Mosoni- Duna több napos túra

Ha úgy érzed, neked már a több napos túra is sikeresen teljesíthető, akkor most ajánlani tudunk egy különleges élményt nyújtó útvonalat. Nem kell profinak lenned, a nyugodt, vadregényes folyónak köszönhetően kezdőknek is szívesen ajánljuk, persze csakis vezetőnk irányításával! Sőt, akár még fürdeni is tudtok a folyóban!

Tökéletes választás lehet akár csapatépítő tréningnek ez a hosszú hétvégét felölelő program, a víz kellemes hullámai hívogatják a felfrissülni vágyókat.  Egy biztos, teljes harmóniában lesztek a természettel!

Mosoni- Duna túra

Együttműködő partnerek, támogatók