Eszközbérlés

Kedves Túrakedvelő!

Mi nem csak túrák szervezésével foglalkozunk, hanem lehetőséget biztosítunk nektek kenu, valamint kerékpárbérlésre is. A sport szeretetéből adódóan fontosnak tarjuk, hogy te magad fedezd fel hazánk természeti kincseit.

Kerékpárbérlés

Zalakaros és környéke igazi paradicsom a bringázás szerelmeseinek: lankás dombok, hűs erdők és virágzó mezők váltakoznak. Fantasztikus látványt tud nyújtani a Kis-Balaton ezerarcú élővilága, ami téged is rabul fog ejteni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy hazánk egyik legnagyobb kerékpáros versenye a Tour De Zalakaros egy évtizede városunkat választja a neves verseny helyszínének.

Kerékpárparkunkban összesen 30 kerékpár található, így akár kisebb csapatépítéshez, vagy éppen családi túrákra is tudunk felszerelést biztosítani.
A bicikliket Zalakaros területén ingyenesen ki is szállítjuk, amennyiben van rá igény. Külsős helyszínre történő szállítás esetén pedig egyedi ajánlatot tudunk nektek adni, hívjatok minket bizalommal.

Kenubérlés

Nincs saját hajótok? Nálunk ez sem okozhat gondot, hiszen mi nem csak vízitúrák szervezésével és a vízi élet népszerűsítésével foglalkozunk, hanem bérbeadással is. Összesen 32 kenuval rendelkezünk, mely mindegyike 4 személyes.

Vízifelszerelést biztosítunk hozzá:

  • lapát
  • mellény

Egyéb kiegészítők (igény esetén, térítés ellenében):

  • hordó
  • vízhatlan táska

Előzetes egyeztetés alapján akár el is szállítjuk nektek a kenukat, térítés ellenében.
Csoportok esetében kedvezményt is biztosítunk, ajánlatkérésért és részletes információért keressetek minket bizalommal.

További információ

Fodor Krisztina
+36 30 993 2471

Érdeklődés

Együttműködő partnerek, támogatók